BRANKA (KOD 4)

SUDBINSKE, LENORMAND, ANEĐEOSKE LJUBAVNE KARTE

Tehnike kroz koje vas mogu savjetovati te zajedno sa vama pronaći odgovor na svako vaše pitanje te put i način za rješenje vaših nedoumica i problema su:
Sudbinske, Lenormand, karte daju vam konkretan odgovor na ono što vas muči, ali i govore što vas očekuje.
Tarot Anđela kao i Tarot Arhanđela tu je za vas kada trebate hrabrost i motivaciju za poduzimanje odlučnih koraka kojima ćete mijenjati vaš život u pozitivnom smjeru.
Anđeoske Ljubavne karte dati će vam odgovor na pitanja kao što su: „Gdje je moja srodna duša?“ „Kada ću se udati?“ i „Da li je ona ili on prava za mene?“

Anđeoske karte za životnu svrhu odgovorit će vam na pitanja kao što su "Koja je vaša životna svrha?", kao i na pitanja o vašoj karijeri, ali i o vašem duhovnom putu.
Anđeoske karte snova dati će vam vašu dnevnu poruku. Odgovoriti na pitanje "Što vam je potrebno sada u vašem životu" Pružiti vam mogućnost da sagledate vašu nutrinu ali i vašu intuiciju. Korisne su kada trebate odgovore vezane za nove projekte, ali i kada ste suočeni sa životnim izazovima.
Poruke Arhanđela Mihaela i Poruke Majke Božje uz svaku poruku dobivate i molitvu.
Poruke Arhanđela, Anđela te Uzašlih Majstora i kako raditi s njima.
Iza mene je višegodišnje praktično iskustvo tumačenja Sudbinskih karata koje su mi posebno drage jer su one moj prvi alat i moja prva ljubav u ovom svjetu divinacijskih tehnika. Uz njih u svom dugogodišnjem radu koristim i druge vrste karata, te često puta prema kontekstu pitanja odabirem alat za rad. Kroz godine suradnje s kartama čula svakakve probleme i pomagala ljudima iz svih sfera društva; ljudima koji dolaze iz najrazličitijih socijalnih okruženja, onima s osnovnim obrazovanjem kao i s doktorima i magistrima.
I na kraju želim naglasiti:
Najvažnije je da znate da vam karte ne mogu odrediti sudbinu ali mogu upozoriti na neka dešavanja i situacije, no potpuno sam sigurna da se nitko neće moći oteti dojmu jer svaka tehnika je jedinstvena, i tu je da nam pokaže put, ali nas isto tako ne prisiljava ni na što.Na Vama je krajnja odluka izbora.
Veselim se zajedničkom druženju i neka Vas prati Ljubav i Svjetlo.

060 515 060
tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min
060 515 060 - Odgovori na sva Vaša pitanja - tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min
060 515 060
tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min